MENU

VOORAF



Broodje vooraf kruidenboter

vers afgebakken bourgondisch brood met kruidenboter en aioli

5,45

Broodje vooraf olijventapenade

walkornbrood en geroosterde knoflookbroodjes met olijventapenade en aioli

5,75

Broodje vooraf aioli

vers afgebakken waldkornbol en Italiaanse bol met aioli

5,75

Tomatensoep

van zongerijpte tomaten en met rundersoepballetjes

5,75

Boerengroentensoep

van verse groenten en met rundersoepballetjes (ook vegetarisch mogelijk)

5,75

Soep van het seizoen

met de seizoenen wisselende soep

5,75

Al onze soepen en voorgerechten worden geserveerd met vers afgebakken brood.

MAALTIJDSALADES



Onze salades bestaan uit een slamelange, komkommer, tomaat, rode ui en huisgemaakte dressing. En worden geserveerd met brood en kruidenboter.

HOOFDGERECHTEN



Visgerechten

Fish & Chips

huisgemaakte kibbeling, verse frites en remouladesaus

16,95

Zalmforelfilet

op de huid gebakken, met witte wijnsaus

18,50

Tipan van gamba's

black tiger met verse groenten in knoflookchiliolie

18,95

Drie sliptongen

gebakken in roomboter

18,95

Vegetarische gerechten

Gevulde champignons

met verse groenten, kruidenkaas en gegratineerd met jonge kaas

15,95

Pasta Pesto

pasta met verse groenten en mozzarella

15,95

Groentenstrudel

groenten in bladerdeeg met paprikasaus, gegratineerd met geitenkaas

15,95

Tricolore

pasta met spinazie en gorgonzola-roomsaus

15,95

DESSERTS & KOFFIES



Al ons ijs wordt ambachtelijk bereid bij IJssalon IJstijd in Garderen.